oorzaak anorexia Ziekten vanuit de Kern behandelen

Werkelijk genezen op een dieper, Lichamelijk - en Psychisch Ziels niveau  

 Praktijk voor Lichaam & Ziel      Kootwijkerbroek (gem. Barneveld)

Levensstijl

Onze gezondheid wordt door veel factoren bepaald. Als we energetisch, binnen normale schommelingen, in balans zijn dan is er sprake van gezondheid. We worden in positieve of negatieve zin, gevoed door onderstaande factoren:

Energetische verbindingen in relatievormen, (ver)oordelen van gedachten, (on)bewuste emoties, zorgen maken, dagbesteding en nachtrust, ademhaling, lucht, water, voeding, energetische verbindingen met de kosmos en de aarde, opgeslagen levenservaringen in de vorm van energetische doorstromingen of blokkades.

Dit alles oefent invloed uit op onze gezondheid, en de mate waarin is weer afhankelijk van onze huidige gezondheidstoestand. We hebben veel meer mogelijkheden dan we denken, maar vaak zijn we teveel aangepast aan (wat we denken), wat anderen van ons verwachten, onze overtuigingen, hoe het allemaal hoort, waardoor we onszelf teveel kunnen verliezen en ziek kunnen worden.

103 jarige arts verteld over haar Levens Visie

Veel mensen beschouwen Gladys als de ‘moeder van de holistische geneeskunde’. Al jaren probeert ze de boodschap te verspreiden dat gezondheid niet alleen lichamelijk is – er zijn in gelijke mate mentale, emotionele en spirituele elementen bij betrokken. Zie onderstaande links naar haar You Tube videos:

103 YEAR Old Doctor Reveals The Secrets To Living Longer, Happier & Healthier - Dr. Gladys McGarey

Stay Young Forever: 102-Year-Old Shares The Life Lessons Everyone Learns Too Late | Gladys McGarey

Zie meer, onderstaande passende link naar deze YouTube video:

Gerald Jampolsky, MD - On the Experience of Divine Guidance