oorzaak anorexia Ziekten vanuit de Kern behandelen

Werkelijk genezen op een dieper, Lichamelijk - en Psychisch Ziels niveau  

 Praktijk voor Lichaam & Ziel      Kootwijkerbroek (gem. Barneveld)

De behandeling

Persoonlijk behandelplan
 
Het is mijn specialiteit om gebruik makend van inzicht, kennis en levenservaring, met behulp van een intuïtief talent, samen met je op weg te gaan naar de oorzaken van je ziek zijn, om vervolgens een krachtig behandelplan op te kunnen stellen.
 
Aanpak 
Ik luister naar je verhaal, geef advies, en stel vragen waardoor je zelf ook tot antwoorden komt, waarmee je daadwerkelijke veranderingen in je leven kunt doorvoeren om meer en meer op de weg naar gezondheid te komen.  Het eerste wat nodig is, tot inzicht komen. Ten tweede om daadwerkelijk keuzes te maken en veranderingen door te voeren. Diep van binnen kan er een gevoel zijn dat bepaalde omstandigheden eigenlijk belastend voor je zijn, maar je komt er zelf niet uit wat het exact is, en je begeeft je mogelijk in een vicieuze cirkel. Genezen heeft te maken met weer in je eigen kracht of met je eigen kern in contact te komen.
 
Stap 1 
Kernoorzaak ziekte op lichamelijke en geestelijk niveau bepalen. Diagnose ondersteunen door onderzoeken.
 
Stap 2
Volgorde van aanpak vaststellen, je klacht zo goed mogelijk onderzoeken en behandelen staat bovenaan. Verwijzingen naar andere specialisten regulier en alternatieve, behoren allemaal tot de mogelijkheden.
 
Stap 3 
Vooruitgang evalueren of meten. Dus het lichamelijk herstel meten. Uiteraard benut ik daarvoor de mogelijkheden vanuit het reguliere medische vlak en/of alternatieve meetmethoden. 
Dit stappenplan is de basis van waaruit ik werk. Het is natuurlijk sterk afhankelijk van ieders persoonlijke ziekte en situatie.
 
Wat zijn je specialiteiten?
  • Via kennis en intuïtie oorzaak van je ziekte vast stellen, op fysiek niveau en op levensstijl niveau.
  • Voedings- water- en indien echt noodzakelijk supplement adviezen. 
  • Energetische therapie, voornamelijk magnetiseren.
  • Preventieve behandeling bij klachten zonder aantoonbare ziekte, bijv. vermoeidheid of vage pijnklachten.
 
Wat zijn de resultaten?
Mijn benadering is in deze zin uniek te noemen omdat ik bij alle klachten die je hebt op zoek ga naar de kern oorzaak vanuit een zeer brede levensbenadering, met behulp van een sterke intuïtie en diepgaande kennis. Daaruit volgt dat je ervan uit mag gaan succes te zullen boeken, afhankelijk ook van je eigen inzicht maar dat kan ik vanzelfsprekend niet 100% garanderen.
 
Door wie wordt ik begeleid, behandeld ?
Ik ben je persoonlijk behandelaar. Daarnaast maak ik gebruik van een netwerk van specialisten op allerlei vlakken, alternatief en regulier.
 
Kan ik de behandeling combineren naast reguliere medische begeleiding? 
Afhankelijk van de het ziektebeeld en de ernst van uw klachten zal ik je altijd adviseren reguliere medische begeleiding te volgen. Mocht je al onder medische controle zijn in een ziekenhuis, dan kan dat natuurlijk gewoon door blijven gaan. 
 
Eerste afspraak in de praktijk
De eerste afspraak, consult, is bedoeld om zoveel mogelijk informatie te verkrijgen over je situatie, en om af te stemmen wat er nodig is om tot een succesvol behandelplan te komen. (Voorafgaand aan de eerste afspraak kun je een telefonisch met mij en mijn werkwijze kennis maken. Dit adviseer ik je te doen.)
Na afloop ontvang je binnen een week van mij het behandelplan per E- mail, of per post. Het eerste gesprek kan 1 tot ca. 2 uur duren. Kosten zijn conform de vervolgbehandelingen.

Lees verder voor tarieven onder onderwerp Consult en tarief