oorzaak anorexia Ziekten vanuit de Kern behandelen

Werkelijk genezen op een dieper, Lichamelijk - en Psychisch Ziels niveau  

 Praktijk voor Lichaam & Ziel      Kootwijkerbroek (gem. Barneveld)

Wil je meer energie? Drink nu gevitaliseerd natuurlijk water

levend hexagonaal vortex water

Het kan zijn dat je een beeld van kraanwater of leidingwater hebt, dat wanneer het van grofstoffelijke, giftige en andere materialen is gefilterd, we dan vitaal en zuiver drinkwater hebben. Niets is minder waar, laat ik dat even kort hieronder toelichten. Volkeren die op een natuurlijke manier leven, drinken water zoals de natuur dat aanbiedt uit zijn bron. Het water vloeit bijv. als gesmolten sneeuw vanaf een bergtop naar beneden. Het wervelt tussen en over rotsen en langs mineraal gesteente heen, waardoor het water deze mineralen tot zich neemt. De energie van de aarde, in combinatie met het stromen zorgt ervoor dat het water levend wordt, d.w.z. een energetische lading krijgt. Deze levendige energie wordt uitgedrukt in een getal, de Boviswaarde. De molecuulstructuur van dit water is harmonieus, hexagonaal, en bestaat uit kleine molecuulclusters.

 

Klik op link: What is Hexagonal Water? 

 

 

Waarom is levend water belangrijk voor onze gezondheid?

Water is onze basisvoeding, fundering voor onze gezondheid. Al onze lichaamsprocessen vinden in de cellen plaats en hun “bloed” is water. Zuiver water zorgt voor een optimale afvoer van afvalstoffen en aanvoer van bouwstoffen. Hoe bereikt ons water deze immens kleine cellen? Water dringt door de celmembraan heen. De cellen hebben een levensenergie, gelijk aan uw levensenergie. Water met een grote molecuulstructuur dringt moeilijker of niet door tot de celmembraan, waardoor de cel stofwisseling niet optimaal functioneert. Ons veelal gezuiverde rioolwater wat wij doorgaans drinken, behoudt namelijk zijn energetisch geheugen, en de molecuul structuur is dan ook groter en vervormd.

 

Hoe kom ik aan vitaal water?

Helaas hebben we geen natuurlijk drinkwater meer tot onze beschikking. Dus we kunnen naar systemen zoeken die weer zo natuurlijk mogelijk water kunnen genereren. Je hebt daarbij geen stroom nodig. Stroombronnen hebben een belastende invloed op de natuurlijke ionen en informatiedragers en energie van het water. Een vitaliser zorgt o.a. door middel van een vortex dat het water weer energetisch levend, of geladen wordt. Ook kun je dit de boviswaarde noemen. Een gezond mens heeft ook een bepaalde boviswaarde. We bestaan  tenslotte voor meer dan 70% uit water. Kraanwater heeft een lagere boviswaarde dus als je dat drinkt verlies je energie aan dat water. Door gevitaliseerd water, met en hogere boviswaarde te drinken, voeg je dus energie toe aan je lichaam.

 

Waarom je beter geen basisch water kunt drinken

Er zijn filtersystemen die baisch water aanbevelen. Natuurlijk water is niet basisch maar neutraal. Met basisch water verdun je je maagzuur, waardoor je voeding onvoldoende wordt voorbewerkt, voordat het naar je darmen gaat. Op deze wijze kunnen je darmen je voedsel onvoldoende verteren, met alle gevolgen van dien.
Verzuring, als daar al sprake van is, is een thema welke we niet met drinkwater moeten oplossen. Een gezonde leefwijze en voedingswijze is de basis voor een goede gezondheid. Een gezonde voedingswijze zorgt ervoor dat je basisch en zuurvormend voedsel, voldoende en in de juiste balans binnen krijgt  Je hoeft je ook helemaal niet druk te maken over je zuur en base balans. je lichaam heeft daar regelsystemen voor om dat te corrigeren en in evenwicht te houden. Zie onderstaande video's: Basis uitleg juiste principes PH balans:

  ' Understanding acid, alkaline and the many myths on pH '

 Meer bredere informatie in relatie tot ziektebeelden:

' The Alkaline Myth & Hype- The Acid-Alkaline Truth Exposed '

 

Onderliggende problemen

Een verstoring in je Ph balans kan wel andere onderliggende oorzaken hebben zoals ziekten. Waarbij je celstofwisseling is verstoord, waardoor allerlei afvalstoffen onvoldoende kunnen worden afgevoerd en er in bouwstoffen tekorten optreden. Dus op het moment dat levend water, met een hexagonale molecuulstructuur weer je cellen kan bereiken, ben je op lichaamsniveau je stofwisseling aan het helpen. Op voorwaarde dat deze processen worden ondersteund door het aangaan en oplossen van emotionele en psychische factoren of blokkades. Heilzaam water kan daar een postieve bijdrage aan leveren.

Onze westerse leefwijze heeft veel impact op de stofwisseling van ons lichaam, met name stress heeft een enorme impact, en kan voor een behoorlijke onbalans zorgen.  Straling zoals wifi, beeldschermen, en verkeerde voeding heeft ook een oxiderend effect op ons systeem. Vandaar dat juist in deze tijd waar we aan zoveel van deze belastingen bloot staan, is het minimaliseren daarvan van groot belang.  We kunnen eenvoudigweg niet alle impact op onze gezondheid voorkomen, maar we kunnen wel een nieuwe balans scheppen door de juiste maatregelen te nemen. Een goede balans behouden doe je het beste door te streven naar een leefwijze met voldoende ontspanning, gezonde voeding, zo min mogelijk stress, en een schoon milieu. Met het laatse bedoel ik ook schone lucht, maar daar hebben we helaas weinig invloed op. ( Onze overheid legt de nadruk op CO2, en leidt de burgers af van het veel grotere probleem, namelijk fijnstof. Fijnstof ontstaat mede doordat de katalysator onder onze auto de grove deeltjes van onze uitlaatgassen verkleint tot fijnstof. Daardoor neemt de luchtvervuiling toe, en dat kan een impact hebben op onze gezondheid.) Zie ook deze linken ; ' Fijnstof: grootste milieurisico voor onze gezondheid ' en 'Luchtvervuiling schadelijk voor gezondheid?' Het beste wat we kunnen doen is zo bewust en gezond mogelijk te leven, zodat we een krachtig immuunsysteem behouden of ontwikkelen, waarmee we tegenwicht kunnen bieden aan belastingen, waar we niet veel aan kunnen doen, zoals luchtvervuiling en energetische belastingen.